Varukorgen

Solaray® Vitamin C & D

60 kpsl
Vitamin C och D3 i gynnsam kombination för att bibehålla immunsystemets normala funktion & för att bibehålla normal benstomme.

1000 mg Vitamin C och 50 mcg vitamin D‐3 i gynnsam kombination, vitamin D i formen D‐3 (kolekalciferol).
Både C och D-vitamin bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion, båda bidrar även till att bibehålla normal benstomme och normala tänder.

I motsats till de flesta andra djurarter kan vi människor inte producera vitamin C själva, på grund av att vi saknar ett enzym som är nödvändigt. Vitamin C är vattenlösligt och lagras bara i liten utsträckning i kroppen. Därför är det viktigt att dagligen förse kroppen med vitamin C. Vitamin D är fettlösligt och lagras därför i kroppen. Vitamin D kallas ofta för solskensvitaminet, därför att det bildas i huden vid solbestrålning (UVB). Vitamin D förekommer oftast i formerna D‐3 (kolekalciferol) eller D‐2 (ergokalciferol). Publicerade studier har visat att vitamin D‐2 bara är 30 % så effektivt som vitamin D‐3. Både vitamin C och vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Båda vitaminerna bidrar också till att bibehålla normal benstomme och normala tänder.

Rekommenderat intag
1 kapsel per dag med mat eller dryck


Innehåll per dagsdos:
1 kapsel innehåller
Vitamin C 1000 mg
Vitamin D‐3 50 μg (2000 IE)Ingredienser
Askorbinsyra, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, gellangummi, kaliumacetat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), kolekalciferol.

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.


 

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990424026

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy