Varukorgen

Solaray® GPH Artisjokk

60 kpsl
Traditionellt använt för att förbättra matsmältningen och fettnedbrytning, kolesterolsänkande.

Solaray GPH Artisjokk innehåller 600 mg extrakt från kronärtskocksblad per kapsel.
GPH betyder garanterad mängd aktiva substanser, med garanterat innehåll av 5% (30 mg) kaffeoylkinasyror.

Kronärtskocka är känd sedan 1500 år före Kristus. I romarriket användes den först och främst som delikat grönsak men var också känd för att ha god verkan vid matsmältningsproblem. Kronärtskockans botten användes som grönsak medan bladen användes medicinskt.
De aktiva ämnena kallas kaffeoylkinasyror, av vilka cynarin är den mest kända och undersökta. Kronärtskocka är också rik på flavonoiderna cynarosid och scolymosid. Kontrollerade kliniska studier har visat att kronärtskockans blad ökar utsöndringen av galla till tarmen och har därför en god effekt på matsmältnigen generellt och fettnedbrytning specifikt.
Studier har också visat att kronärtskocka verkar kolesterolsänkande, både på LDL och totalkolesterol.
Green Screened™‐ märkningen betyder omfattande kvalitetskontroll.

Rekommenderat intag
2 kapslar 1-2 gånger dagligen med mat eller dryck.


Innehåll per dagsdos
2 kapslar innehåller:
600 mg extrakt från kronärtskocksblad (Cynara scolymus) med garanterat 5% (30mg) kaffeoylkinasyra och derivat, 50 mgkronärtskocksblad.Ingredienslista
GPH artisjokk bladekstrakt (Cynara scolymus),fortykningsmiddel (cellulosepulver), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).


Rekommenderas inte vid blockerade gallgångar, gallsten. Försiktighet vid graviditet och amning. Använd i samråd med din läkare om du står under medicinsk behandling.

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.
Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990877884

Bli först med att recensera denna produkt

60 Day Satisfaction Guarantee    Privacy Policy