Varukorgen

Solaray® GPH Liposomal Gurkmeja

30 stk
Solaray Liposomal Gurkmeja™ är utvecklad genom en patenterad teknik vilken ger en mycket hög biotillgänglighet.
Med denna teknik framställs tvåfas molekyler som är både fett och vattenlösliga och därigenom har en mycket effektiv biotillgänglighet. Dessa molekyler passerar lätt genom tarmväggen ut i blodbanan och vidare igenom cellmembranen. Solaray Liposomal Gurkmeja™ innehåller curcuminoider och övriga aktiva ämnen som finns naturligt i gurkmeja vilket ger synergieffekt. Gurkmeja hjälper till att bibehålla ligament och stödjer ledernas funktion och flexibilitet. Gurkmeja hjälper till att bibehålla ett fungerande immunsystem och en normal leverfunktion.


Rekommenderat dagligt intag:
1 kapsel dagligen med mat eller dryck


Innehåll per dagligt intag:
1 kapsel innehåller 330 mg rotextrakt av gurkmeja (Liposomal Turmeric™) med garanterat innehåll av 45 % (148,5 mg) curcuminoider


Ingredienser:
Liposomal Turmeric™ gurkmeja rotextrakt (Curcuma longa), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).Rekommenderat intag bör inte överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Konsultera din läkare om du använder blodförtunnande läkemedel, har gallsten eller ammar. Rekommenderas inte till gravida. Förvaras oåtkomligt för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990640518

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy