Varukorgen

Solaray® Silica Plus

90 tbl
Solaray Silica Plus innehåller 600 mg Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense) med garanterat 6,3 % (37,8 mg) kisel.

Redan på medeltiden användes Åkerfräken som urindrivande medel och vid urinvägsinfektion. Åkerfräken har också traditionellt använts vid dålig matsmältning, slapp hud och sprött och glanslöst hår. Stjälken är rik på kisel, som är ett essentiellt (livsnödvändigt) spårämne. Andra rika källor till kisel är t.ex. havre och ris. Däremot innehåller animalisk föda väldigt lite kisel. Kisel är viktigt för kroppens tillverkning av kollagen och elastin, som er av stor betydelse för bindvävens styrka, struktur och elasticitet. Kisel spelar också en stor roll för bibehållande och bildande av benväv och skelett. Green Screened™‐märket symboliserar en omfattande kvalitetskontroll.

Rekommenderat intag - 1‐2 tabletter dagligen med mat eller vatten.

Innehåll per dagsdos
1 kapsel innehåller:
600 mg Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense) med garanterat 6,3 % (37,8 mg) kisel

Ingredienslista
Åkerfräkenextrakt, förtjockningsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), ytbehandlingsmedel (vegetabilska fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), stabilisator (akasiegummi).

Använd i samråd med din läkare om du står under medicinsk behandling.

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990411538

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy