Varukorgen

Solaray® Selen

90 tbl
Viktig antioxidant som styrker immunförsvaret. Organiskt bundet selen för optimalt upptag i kroppen.

Solaray Selen Innehåller selen bundet som L‐selenomethionin, en selenform för optimalt upptag. Preparatet tolereras väl av personer med olika former av matintolerans och allergier.

Hela Norden är ett selenfattigt område med små mängder selen i jordmånen. Selen är ett spårämne som har en nyckelposition i omsättningen av syreföreningar i kroppen. Selen bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och ingår som en komponent i enzymet glutationperoxidas, som kan omvandla härsket fett till icke skadliga förbindelser. Selen bidrar till immunsystemets normala funktion. Solaray Selen har bindningsformen L-selenomethionin, en organisk selenform som ger optimalt upptag.

Rekommenderat intag - 1 tablett med vatten

Innehåll
1 tablett innehåller:
Selen 100 mcg

Ingredienslista
Förtjockningsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), stabilisator (natriumkarboxymetylcellulosa), L‐selenomethionin, ytbehandlingsmedel (vegetabiliska fettsyror), antiklumpmedel (kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyror).

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990772332

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy