Varukorgen

Solaray® Kalium

100 kpsl
Bidrar bland annat till att bibehålla normalt blodtryck. Organiskt bundet för bästa upptag.

Kalium bundet till glukon- och citroncyra
Solaray Kalium är ett organiskt mineraltillskott, innehållande kalium bundet till de organiska syrorna glukonsyra och citronsyra, två olika organiska mineralsalter sammansatta för att uppnå optimalt upptag och utnyttjande av mineralet. Solaray Kalium Innehåller även de mineralrika örterna persilja, kamomill och grön engelsk krasse.

Kalium är en av de viktigaste elektrolyterna. Kalium är ett basiskt mineral och har därför stor betydelse för syra‐/basbalansen i kroppen. Extra tillskott av kalium kan vara viktigt vid hård träning, när man svettas mycket och även om man äter vattendrivande medel. Det moderna osthållet innehåller ofta för lite kalium i förhållande till natrium (koksalt). Större befolkningsundersökningar tyder på att lågt intag av kalium i kosten, kombinerat med högt intag av natriumsalt, ökar risken för högt blodtryck. Relativt höga doser av kalium bör därför minska denna risk.

Rekommenderat intag - 2 kapslar dagligen med mat eller vatten.

Innehåll per dagsdos
2 kapslar innehåller:
Kalium 200 mg i en bas av örter

Ingredienslista
Kaliumgluconat, kaliumcitrat, förtjockningsmedel cellulosapulver),vegetabilisk kapsel (cellulosa, gellangummi,kaliumacetat), persiljeblad (Petroselinum crispum), kamomill (Matricaria chamomilla),klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), grön engelsk krasse (Nasturtium officinale).

Försiktighet vid användande av blodtryckssänkande medel (ACE-hämmare) och medicin som påverkar kalium (ex. Spironolacton).

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990781365

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy