Varukorgen

Solaray® Cal-Mag 2:1 Citrate med vitamin D

90 kpsl
Kalcium & magnesium bidrar båda till nervsystemets & muskulaturens normala funktion & till att bibehålla normal benstomme.  

Styrka för skelett och tänder
Både kalcium och magnesium är viktiga mineraler för vårt nervsystem, muskulatur och för vårt skelett. I stort sett allt av kroppens kalciumförråd finns i skelettet och här hittar vi även en stor del av kroppens magnesium. Magnesium är också viktigt för kroppens energiproduktion. Kalcium och magnesium är två mineral som jobbar ihop och som kompletterar varandra. Solaray Cal-Mag 2:1 med vitamin D är ett komplett tillskott av de två mineralerna i en lättupptaglig form. Dessutom innehåller den vitamin D som underlättar upptaget av kalcium.

Rekommenderat intag - 
3 kapslar dagligen med mat eller dryck.

Innehåll per dagsdos:
3 kapslar innehåller:
Kalcium               500 mg (63 % av DRI)
Magnesium          250 mg (67 % av DRI)
Vitamin D             2,5 µg (50 % av DRI)
Örter                     72 mg
DRI = procent av dagligt referensintag

Ingredienser:
Kalciumcitrat, magnesiumoxid, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), magnesiumcitrat, förtjockninsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, cellulosa), alfalfablad (Medicago sativa), gröna engelska krasseblad (Nasturtium officinale), maskrosrot (Taraxacum officinale), persiljeblad (Petroselinum crispum), vitamin D (kolekalciferol). Vegetabilisk kapsel: Förtjockningsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa,gellangummi), konserveringsmedel (kaliumacetat).

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990138664

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy