Varukorgen

Solaray® Cal-Mag 1:1

90 kpsl
Kalcium & magnesium bidrar båda till nervsystemets & muskulaturens normala funktion & till att bibehålla normal benstomme.  

Kalcium och magnesium i citratform för bästa upptag
Organiskt mineraltillskott med lika mycket kalcium som magnesium bundet till citronsyra för bra upptag, innehåller även mineralrika örter. Det är Särskilt fördelaktigt med citratform för personer med lite magsyra. Solaray Cal‐Mag 1:1 Citrate  kan tas med mat eller lika gärna fastande.

Kalcium utgör 1,5‐2% av vår kroppsvätska och är nödvändigt för uppbyggnad av skelett och tänder, och även för nerv‐ och muskelfunktion. Kalcium är nödvändigt för många av kroppens enzymfunktioner och har även betydelse för hormonproduktionen, hjärtats verksamhet, blodets koagulation och vätskebalansen. Många äldre behöver tillskott av kalcium för att minska avkalkning av skelettet och förebygga benskörhet. Publicerade kliniska studier har visat att upptag (absorption) och effekt av organiskt bundet kalciumcitrat inte påverkas av om det tas på tom mage eller tillsammans med mat. Magnesium ingår i mer än 300 av kroppens enzymreaktioner, speciellt vid energiproduktion. Magnesium är en naturlig kalciumantantagonist och spelar en viktig roll för hjärta och kärl; kalcium är sammandragande och magnesium avslappnade. Magnesium är också viktigt för normal benstuktur och bidrar till stärkande av skelettet då det behövs för att optimera kalciuminlagringen.

Rekommenderat intag - 3 kapslar dagligen med mat eller vatten.

Innehåll per dagsdos
3 kapslar innehåller:
Kalcium 500 mg (63%)*
Magnesium 500 mg (266%)*
i en bas av mineralrika örter.
*DRI: procent av dagligt referensintag.

Ingredienslista
Kalciumcitrat, magnesiumcitrat, vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa, gellangummi, kaliumacetat), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), persiljeblad, grön engelsk krasse, maskros, alfalfablad. 

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990781013

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy