Varukorgen

Solaray® BioCitrate Järn

60 kpsl
Organiskt järn med örter.

Järn bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Järn stödjer normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin och bidrar till normal syretransport i kroppen. Järn har en roll i celldelningsprocessen och stödjer normal kognitiv funktion. Järn bidrar till immunsystemets normala funktion. Produkten är utformad med järn bundet till citronsyra i en bas av örter, vilket stödjer skonsamt upptag och biotillgänglighet.Rekommenderat dagligt intag
1 kapsel dagligen med mat eller dryck.


Innehåll per dagligt intag:
1 kapsel innehåller
25 mg järn (179 % av RI*)
60 mg örter
RI* = Referensintag


Ingredienser
Naturriskoncentrat, järncitrat, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), persiljblad (Petroselinum crispum), alfalfablad (Medicago sativa), kelp (Laminariaspp.), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

Rekommenderat intag bör inte överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras torrt i rumstemperatur. Informera din läkare om användning av produkten om du står under medicinsk behandling. Förvaras oåtkomligt för barn. Höga doser kan leda till förgiftning hos barn.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990908762

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy