Varukorgen

Solaray® GPH Grape Seed

60 stk
Antioxidant rik på polyfenoler - stödjer kärl och bindväv. 
Solaray Grape Seed innehåller vindruvskärneextrakt vilket är rikt på en form av bioflavonoider som kallas oligomera proantocyanidiner (OPC). OPC uppträder i naturen i högst koncentration i druvkärnor och tallbark. Produkten är också förstärkt med bioflavonoidkomplex från citron. Vindruvskärneextrakt bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och kan bidra till att bibehålla den venösa cirkulationen i benen, minska känslan av tunga ben.


Rekommenderat intag
1 kapsel dagligen med mat eller dryck


Innehåll per dagligt intag
1 kapsel innehåller:
115 mg bioflavonoidkomplex från citron
210 mg vindruvskärneextrakt med garanterat innehåll av 95 % (199 mg) polyfenoler (inkl. OPC, oligomera proantocyanidiner)


Ingredienser
Vindruvskärneextrakt GPH (Vitis vinifera), bioflavonoidkomplex (från citron), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).Rekommenderat intag bör inte överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Konsultera din läkare om du använder blodförtunnande läkemedel, är gravid eller ammar. Förvaras oåtkomligt för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur. Lämplig för veganer.
Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990321240

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy