Varukorgen

Solaray® Taurin

60 kpsl
Solaray Taurin innehåller 500 mg L-Taurin per kapsel.

Solaray Taurin innehåller 500 mg L-Taurin per kapsel

Taurin är ett svavelhaltigt aminosyreliknande ämne, som på grund av sin kemiska struktur betecknas som en aminosyra. Taurin produceras i kroppen av aminosyran cystein och B‐6 (pyridoxin). Taurin verkar som en antioxidant och är av stor betydelse för ett gott immunförsvar, synen och centrala nervsystemet. Taurin ingår som beståndsdel i två av de viktigaste gallsalterna och är därmed viktigt för nedbrytning av fett. 
Taurin är den aminosyra som finns i störst mängd i hjärtat och experimentella studier indikerar att tillskott av taurin kan vara fördelaktigt vid olika hjärtbesvär. Taurin har en insulinliknande effekt på blodsockret och kan därför vara till hjälp för diabetiker då det ökar glukostoleransen. 

Solaray Taurin innehåller taurin framställt vid en en mikrobiologisk jäsningsprocess. Aminosyror från Solaray är naturligt framställda för att säkra bästa möjliga upptag och effekt.

Rekommenderat intag - 1 tablett 1‐4 gånger dagligen. Tas med fördel mellan måltider.

Innehåll
1 tablett innehåller:
500 mg Taurin

Ingredienslista
Tauringranulat (förtjockningsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), L‐Taurin, stabilisator (hydroxypropylcellulosa)), förtjockningsmedel cellulosapulver), ytbehandlingsmedel (fettsyror), antiklumpmedel (magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), stabilisator (natriumkarboxymetylcellulosa).

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil, varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. 
Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstepreratur. 

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990177496

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy