Varukorgen

Solaray® L-Karnitin

30 kpsl
Karnitin är viktigt för kroppens transport av fettsyror in i cellerna och vidare genom mitokondriernas (cellens energicentral) membran där de används som energikälla. Karnitin hjälper också till att utskilja mjölksyra från blod och muskelceller efter fysisk aktivitet och snabbar därmed på återhämtningen.
Solaray Karnitin innehåller 500 mg L-Karnitin per kapsel.

Karnitin är ett aminosyreliknande ämne som på grund av sin kemiska struktur betecknas som en aminosyra även om dess verkan i kroppen mer liknar Kolin (som brukar räknas till B-vitaminerna). Kroppens egen produktion av karnitin är helt beroende av aminosyrorna lysin och metionin samt vitamin C. Karnitin är viktigt för kroppens transport av fettsyror in i cellerna och vidare genom mitokondriernas (cellens energicentral) membran där de används som energikälla. Karnitin hjälper också till att utskilja mjölksyra från blod och muskelceller efter fysisk aktivitet och snabbar därmed på återhämtningen. 
Solaray Karnitin innehåller karnitin framställt vid en mikrobiologisk jäsningsprocess. Aminosyror från Solaray är naturligt framställda för att säkra bästa möjliga upptag och verkan i kroppen.

Rekommenderat intag - 1 kapsel med vatten mellan måltider

Innehåll per dagsdos:
1 kapsel;
500 mg Karnitin

Ingredienslista
L-karnitin-L-tartrat, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), risextraktblanding (risextrakt, riskli, gummi arabicum, solrosolja), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990884448

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy