Varukorgen

Solaray® L-Glutamin

100 kpsl
Innehåller aminosyran glutamin som bidrar till en bättre matsmältning. Rekommenderas också vid stress, lätt nedstämdhet och trötthet.

Solaray Glutamin innehåller 500 mg L-Glutamin per kapsel.

Glutamin är den aminosyra som finns i störst mängd i blodet och den fungerar bland annat som transportör av kväve, tar upp överskott av ammoniak och hjälper njurarna att utsöndra överskottsyror och kan därmed förebygga acidos (försurning). Glutamin är en aminosyra som kroppen själv kan producera särskilt i skelettmuskulatur och i lungorna.
Tillskott av glutamin kan vara fördelaktigt för människor med hög stressnivå, matsmältningsproblem och vid ämnesomsättningssjukdomar. Studier har visat att glutamin har positiv effekt på slemhinnorna i mage och tarm och på immunsystemet. Solaray Glutamin innehåller glutamin framställt vid en mikrobiologisk jäsningsprocess. Aminosyror från Solaray är naturligt framställda för att säkra bästa möjliga upptag och verkan i kroppen.

Rekommenderat intag - 1‐2 kapslar dagligen. Tas fördelaktigt mellan måltider.

Innehåll per dagsdos
1-2 kapslar innehåller:
500-1000 mg Glutamin

Ingredienslista
L‐Glutamin, naturriskoncentrat, vegetabilisk kapsel (cellulosa, gellangummi, kaliumacetat), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur


 

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990285764

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy