Varukorgen

Solaray® Glutamin 5 Gram

300 g
Innehåller aminosyran glutamin som bidrar till en bättre matsmältning. Rekommenderas också vid stress, lätt nedstämdhet och trötthet.

Glutamin är den aminosyra som finns i störst mängd i blodet och den fungerar bland annat som transportör av kväve, tar upp överskott av ammoniak och hjälper njurarna att utsöndra överskottsyror och kan därmed förebygga acidos (försurning). Glutamin är en aminosyra som kroppen själv kan producera, särskilt i skelettmuskulatur och i lungorna.Tillskott av glutamin kan vara fördelaktigt för människor med hög stressnivå, matsmältningsproblem och vid ämnesomsättningssjukdomar.
Studier har visat att glutamin har positiv effekt på slemhinnorna i mage och tarm och på immunsystemet. Man har observerat väldigt låga glutaminnivåer i blodet på aktiva idrottsutövare i uthållighetsidrott. Hos dessa kan tillskott av Solaray Glutamin 5 gram vara viktigt för att kunna reducera risken för infektioner.
Solaray Glutamin 5 gram innehåller glutamin framställt vid en mikrobiologisk jäsningsprocess. Aminosyror från Solaray är naturligt framställda för att säkra bästa möjliga upptag och verkan i kroppen.

Rekommenderat intag - En matsked (5gr) blandas i vatten. Tas med fördel mellan måltider.

Innehåll per dagsdos:
1 matsked innehåller;
5 gram Glutamin

Ingredienslista
L‐Glutamin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Rekommenderat intag bör ej överskridas. En hälsosam livsstil och en varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Glutamin

Klicka på bilden för att förstora

SKU# 7058990976556

Bli först med att recensera denna produkt

CCPA Notice     60 Day Satisfaction Guarantee     Privacy Policy